O Danima mladog maslinovog ulja...

Vodnjanski Dani mladog maslinovog ulja jedinstvena su manifestacija koju u svega tri dana trajanja posjeti preko 20.000 posjetitelja, ljubitelja maslinovog ulja i vrhunskih gastro poslastica.

Uz mnoštvo izlagača koji prezentiraju svoja mlada maslinova ulja, manifestacija posjetiteljima kroz Oil bar i stručna predavanja pruža dodatnu edukaciju o maslinovom ulju, a sve je popraćeno velikim Gastro showom koji okuplja najbolje istarske kuhare i ugostitelje. Prošle su se godine u neprekidnom pripremanju gastro delicija, u tri dana nizala jela spravljena od ribljih specijaliteta tvrtke Cromaris i mesa boškarina tvrtke AZRRI, kao i vrhunskih slastica proizašlih iz ruku Ljudevita Saba i Roberta Perića te njihovih asistenata. Tako je u tri dana pripremljeno oko 7.000 obroka, sve redom delicija začinjenih mladim maslinovim uljima.
Dani mladog maslinovog ulja u Vodnjanu postaju uvaženi centar susreta hrvatskih proizvođača i uljara, ali i međunarodnih gostiju. Opravdanost ulaganja u razvoj maslinarstva i promociju maslinovog ulja već je dosegla zavidne rezultate, stoga je danas maslinovo ulje jedan od brendova po kojem je Hrvatska poznata kako u regiji, tako i u svijetu.

Otvoreni 7DMMU kuhari-l

 

 

 

sponzori2017

DMMU 2016 video

DMMU 2014 video

DMMU 2013 video

DMMU 2012 promo

 

DMMU 2011 video

 

ORGANIZATOR:

vodnjan-cb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SUORGANIZATORI:

agroturist-cbvodnjan-2-cblag-cbolivis-cb castelier-cb

 

 

 

 

 

 

 

 

POKROVITELJ:

istarska-zupanija-cb