Dobrodošli u Vodnjan na 11. Dane mladog maslinovog ulja

Poštovani,

ponosno najavljujemo Dane mladog maslinovog ulja koji će se održati u Vodnjanu od 13. do 15. studenog 2015. godine.

Za vrijeme ove manifestacije, Vodnjan postaje centar susreta hrvatskih proizvođača i uljara, ali i mnogobrojnih međunarodnih gostiju.

Dani mladog maslinovog ulja (DMMU) okupljaju maslinare i uljare cijele Jadranske euro-regije s ciljem da se širokoj javnosti predstave kvalitete mladog maslinovog ulja, a time i zdrave prehrane. Svake je godine interes za DMMU sve veći što pokazuje konstantni rast posjetitelja. Nastali kao jedinstvena manifestacija, Dani mladog maslinovog ulja posebno pridonose afirmaciji maslinovog ekstra djevičanskog ulja kao kvalitetan autohtoni vodnjanski brend. 

I ovogodišnji program najavljuje pregršt zanimljivosti, bogatu gastronomsku ponudu, vođene degustacije maslinovog ulja, predavanja i panele na teme bliske maslinarstvu i poljoprivredi.

Budite i Vi dio velikog broja ljubitelja maslinovog ulja i bogate tradicionalne gastronomije.

Dođite, posjetite Vodnjan za vrijeme Dana mladog maslinovog ulja.

Klaudio Vitasović

Gradonačelnik Grada Vodnjana-Dignano

ZABA-CBcromaris-CBcrosig-CBfusio-CBazri-CBlongo-cbdarko-cbalfateh-cburbanistica-cbmasa-cbporetti-cbnerium-cbburic-cbvitalis-cbagrokoka-cbmagrad-cbgeobiro-cbbenussi-cbautowill-cbvelpro-cbid90-cbsignalsistem-cblatus-cbjana-cbsalvela-cbmedea-cbbrijuni-cbalden-cbiggos-cbhgk-cbpulapromet-cbcardo-decumanus-kalavojna-cb

GlasIstre-CBnovi-list-CBTVIstra-CBTVNova-CBistarskiHR-CBMaslinar-CBradio labin-CBRadioPula-CBRadiIstra-CBRegional-CBrovinjfm-CBmaslina-CBipress-CBlavoce-cbgradpulacom-cb

MALA GOURMET AKADEMIJA

akademija prijava-banner

paket-zaDMMU-hr

DMMU 2014 video

DMMU 2013 video

DMMU 2012 promo

 

DMMU 2011 video

 

ORGANIZATOR:

vodnjan-cb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SUORGANIZATORI:

agroturist-cbvodnjan-2-cbolivis-cb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POKROVITELJ:

istarska-zupanija-cb

min turizma-cb

ministarstvo poljoprivrede-cb

tz-hrvatska-cb